Boekhouding

Als ondernemer wilt u op elk moment inzage in de financiële situatie van uw bedrijf. Een actueel inzicht heeft u o.a. nodig bij de aansturing van uw bedrijf of het beoordelen van eventuele investeringen.

De ervaring leert dat veel ondernemers weinig tijd hebben om hun financiële administratie bij te houden. Veelal wordt uw kostbare tijd opgeslokt door uw dagelijkse werkzaamheden. Daardoor is het voor veel ondernemers een last die vaak wordt uitgesteld tot de avonduren of het weekend.

All Finance Woerden kan die last van u overnemen. Het verzorgen van boekhoudingen is ons werk. Wij verzorgen uw financiële administratie op een professionele wijze. Snel en betrouwbaar. Door het uitbesteden van uw financiële administratie houdt u als ondernemer meer tijd over voor het ondernemen!

Wanneer u besluit uw boekhouding uit te besteden, heeft u de keuze of uw boekhouding bij u op locatie wordt verwerkt of op ons kantoor. Wanneer de werkzaamheden op ons kantoor worden uitgevoerd, kunt u het abonnement van uw huidige boekhoudpakket opzeggen.

Onze visie is dat ieder vakgebied zijn kwaliteiten heeft. Wij verzorgen uw administratie tot en met het stadium van aanlevering van de stukken aan een (door u geselecteerde) accountant. Zij zullen vervolgens uw jaarrekening opstellen.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Het inboeken van facturen, dagafschriften, loonjournaalposten en memoriaalboekingen.
  • Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting en loonbelasting.
  • Het bijwerken van uw materiële activastaat .
  • Het maandelijks vervaardigen van heldere verslaggeving voor u als ondernemer; desgewenst kunnen wij ook de facturatie verzorgen.

Het enige wat wij van u verwachten is een tijdige en volledige aanlevering van de benodigde bescheiden.

Samenvattend: uw boekhouding is bij All Finance Woerden in vertrouwde handen!